Flera värvningar på g till Tranås

Tranås har varit drabbade av mängder med skador som gjort att laget inte alls varit med och tävlat om en allettanplats som man trodde inför säsongen. Tanken var ju att det var denna säsongen laget skulle ta klivet upp i allsvenskan. Men laget har inte gett upp dom ambitionerna trots den tröga hösten. Nu siktar man istället enligt flera källor på att gå upp bakvägen genom att vinna fortsättningsserien. Och för att lyckas med det så förstärker man nu upp laget rejält.

På målvaktssidan plockar man åter in August Hedlund på lån från Vita Hästen. August har redan gjort en sejour i Tranås tidigare under säsongen och gjorde då stor succé, men han har trots det inte fått chansen i Vita Hästen och chansen blev ännu mindre då allsvenskarna valde att ta in Christian Engstrand för att stärka och bredda målvaktssidan.

Men Tranås nöjer sig inte där, man väljer enligt samma källor dessutom att plocka in hela tre stycken transatlanter. En back och två forwards ska ge den bredd laget saknat. Det finns gott om transatlanter på marknaden medan det är brist på svenska spelare, så det kan bli billigare att värva transatlanter, något som flera klubbar redan gjort och planerar att göra. Men tre stycken kommer alltså att försvinna från marknaden redan ikväll.

Lämna ett svar