Bästa webbsändningarna så är långt

Efter idogt jobb har jag nu kartlagt och betygsatt 35 av hockeyettans 47 webbsändningar. Generellt sätt tycker jag de flesta sändningar håller bra klass även om det finns undantag. Vännäs som inte ens har kommentator är det absoluta bottennappet, men också storklubben KHK:s sändning var en besvikelse med väldigt partiska kommentatorer och nybörjarmisstag. Topparna så här långt är Nybros, Kalix, Sundsvalls och Mariestads sändningar, som alla har erhållit A i betyg. Här är den kompletta listan för sändningar så här långt.

Betygen på sändningarna så här långt.

Är ni nyfikna på varför sändningarna fått betygen de fått så kan ni gå in på fliken ”Betyg på webbsändningar” eller klicka på nedanstående länk. https://www.kmhockey.se/betyg-pa-webbsandningar/

Lämna ett svar