Nyförvärv till KM Hockey

KM Hockeys nyaste förstärkning på bloggen är en 34-årig kille, född och uppväxt i Skövde men numer bosatt i Lysekil.

Jag har blivit ombedd av mina kollegor på bloggen att göra någon form av presentation av mig själv. Så då får vi göra ett försök.

Vem är jag?

Jo som sagt, 34 år gammal, 35 i december om vi ska vara petiga till och med. Jag har följt Skövde IK sedan början/mitten av 1990-talet och har under flera olika sejourer skrivit för lagets hemsida.

Har även varit en kort sväng på Hockeyettan.se och skrivit för dem. Men förra säsongen var det enbart Skövde IK som gällde.

Att kärleken till Skövde IK är stark tror jag de flesta som följer laget förstod under säsongen 19/20 när jag valde att åka på samtliga matcher utom en förra säsongen, till hemmamatcherna var det knappt 20 mil enkel väg. Så totalt sett blev det knappt 2400 mil under säsongen!

I övrigt så jobbar jag som sportjournalist på Lysekilsposten sedan augusti -18 kombinerat med att jag är ordförande för supporterklubben Rebellerna. Så utöver alla matcher så blir det några extra mil till alla styrelsemöten och det är väl ytterligare ett tecken på att kärleken till klubben är ganska stor.

Den här säsongen blir det dessutom lite extra då jag får chansen att hjälpa till på KM Hockey.

Jag hoppas att jag ska kunna bidra med en del krönikor och en del rankinglistor, likt Mats och Krister gjort sedan tidigare.

Lämna ett svar