Östra ettans dream team!


I tisdags presenterade vi den södra ettans dream team, idag har turen kommit till den östra ettan. Vi vill börja att redogöra för att vi ej tagit ut några spelare från Väsby då vi likt de flesta inte ser dem som ett Hockeyettanlag längre. Trots detta har vi fått ihop ett lag med många skickliga spelare.

Anton Malmborg

Målvakter

Anton Malmborg, Visby Roma
Pontus Eltonius, Huddinge

Visbys nyförvärv Anton Malmborg känns som det självklara valet bland den östra seriens målvakter. Som nummer två har vi valt ut Pontus Eltonius som har en oerhört hög potential men hade ett en betydligt sämre säsong än vad han hade under sin debutsäsong i Huddinge. Vi tror att Eltonius studsar tillbaks och visar att han är en av ligans bästa målvakter.

Förstafemman

Tobias Ericsson, Vallentuna – Robin Nilsson, Enköping
Stefan Söder, Vallentuna – Niclas Lehmann, Vallentuna – Adam Byström-Johansson, Hudiksvall

Stefan Söder

”Real Vallentuna” storsatsar inför säsongen 20/21. I vår förstafemma återfinns inte mindre än tre VBK-spelare. På backsidan har vi givetvis tagit ut rutinerade Tobias Ericsson med över 500 allsvenska matcher är given i förstafemman. Vid sidan av sig har han spelskicklige Robin Nilsson som gjorde en riktigt bra säsong i Enköping ifjol. Offensivt så har vi valt Vallentunas rutinerade stjärnduo Stefan Söder och Niclas Lehmann samt Hudiksvalls poängkung Adam Byström-Johansson.

Andrafemman

Kim Lennhammer, Huddinge – Nicklas Strid, Strömsbro
Victor Andersson, Vallentuna – Marcus Andersson, Vallentuna – Björn Jonasson, Huddinge

I vår andrafemma återfinns två offensivt skickliga backar i Kim Lennhammer och Nicklas Strid. På forwardssidan har vi valt Victor Andersson som är en av ettans absolut bästa ytterforwards tillsammans med Vallentunas trotjänare Marcus Andersson och Huddinges klubbikon Björn Jonasson. Denna femma ska helst tillbringa tiden i offensiv zon.

Tredjefemman

Erik Palm, Visby Roma – William Kaijser, Enköping
Henrik Marklund, Hudiksvall – Viktor Ehn, Strömsbro – Joakim Axman, Strömsbro

I vår tredjefemma hittar vi två backar som har framtiden för sig. Erik Palm tog stora kliv i Visby under den senaste säsongen och William Kaijser har redan hunnit med att prova på spel i högre serier. I kedjan har vi valt att para ihop rutinerade Henrik Marklund med Strömsbros stjärnduo Viktor Ehn och Joakim Axman.

Fjärdefemman

Christian Blomqvist

Gustav Ahnelöv, Vallentuna – Lucas Gustavsson, Strömsbro
Christian Blomqvist, Huddinge – Hugo Leufvenius, Visby Roma – Oscar Bergqvist, Huddinge

Vår fjärdekedja innehåller även den en hel del talang. Backarna är Gustav Ahnelöv som provat på allsvenskt spel men återvänt till Hockeyettan och talangen Lucas Gustavsson som återvänt hem till Gävle efter en säsong som inleddes i Mora och avslutades i Nyköping. I offensiv väg har vi valt Christian Blomqvist som öste in poäng i Wings ifjol, centern Hugo Leufvenius som spelat junior i OHL och allsvensk hockey med Karlskrona och AIK samt Oscar Bergqvist som besitter en oerhört hög kapacitet men ifjol hade en skadetyngd säsong.

Lämna ett svar