Rapporter från årsmötena, uppdatering 5!

Det fortsätter trilla in rapporter från årsmötena, de flesta skickas faktiskt in av föreningarna själva. Det jag tar som intäkt för att de dels tycker arbetet med denna lista är viktig, dels att de vågar stå för uppgifterna. Detta är en öppenhet jag tror alla skulle tjäna på, ett steg för att faktiskt kunna få en mer välmående hockeyettan.

Som vanligt är det uppgifterna med fet, kursiv stil som är de nya på min lista. Denna gång är det tre lag som fått sina siffror adderade.

Visby gick med en liten vinst, men inte riktigt tillräckligt mycket för att fortsatt hålla sig över licenskravet på 8%. Men summan, drygt 32 000, är ju inget att bråka om.

Mörrum gick med vinst på 245 000 kronor, vilket måste ses som starkt med tanke på hur säsongen sett ut för många klubbar och att uppslutningen på Mörrums läktare inte varit så stor. I tidningen BLT kunde man läsa att de fortfarande har skulder på två miljoner, varav en miljon är till skattemyndigheten. Det innebär att de har längst väg att vandra av alla lag för att nå upp till kraven.

Till sist så har vi Piteå så redovisar en vinst på 96 000 kronor. Det räckte nästan till att nå licenskravet.

Lämna ett svar