Bomber in i Forshaga!

Det har glunkats om det både här och där, men nu kan kmhockey.se definitivt bekräfta att Forshaga inte bara får in en riktigt vass back, utan två klassbackar kommer finnas i Forshagas uppställning kommande vinter. Det handlar dels om Karlskrona-backen Christoffer Rasch som jag nu kan bekräfta är 100% klar, jag har två av varandra oberoende och mycket trovärdiga källor på det. Men det stannar inte där, utan samma källor kan nu bekräfta att även Tobias Björklund blir kvar. Adderar man dessutom vassa värvningarna av Pelle Hedlund, Lukas Smith, Joel Nyman och ännu inte offentliga Lukas Enqvist så inser man att Forshaga definitivt blir att räkna med i vinter!

Har du något tips på övergång? Maila mig på hkrister@msn.com eller kontakta mig (Krister Holm) på messenger.

Lämna ett svar