Kmhockey.se avslöjar: Tunga förlängningar i topplaget!

Igår kunde kmhockey.se avslöja att spelaren Lukas Enqvist lämnar Hudiksvall. Det vara bara det senaste i en serie riktigt tunga spelarförluster för topplaget. Men nu kan kmhockey.se avslöja att inte alla toppspelare lämnar. För från två av varandra oberoende källor så har kmhockey.se fått berättat att två riktiga toppspelare valt att förlänga kontraktet. Det gäller dels backen Lucas Torstensson, dels centern och lagkaptenen Adam Byström Johansson. Rykten har annars gått om att Byström Johansson varit på väg hem till Värmland och Forshaga och att Lucas Torstensson eventuellt kunde återvända till Väsby, men så blir nu inte fallet. Det är två riktigt tunga förlängningar och de kommer få utgöra en viktig stomme att bygga laget runt.

Men den ena källan menar att det finns ännu en spelare som sajnat ett kontrakt. Det handlar om den egna junioren och målvakten William Larsson som ska ha erbjudits och skrivit på ett a-lagskontrakt. Han lär antagligen få ta hand om andraspaden i vinter bakom stjärnvärvningen Adam Ohre.

Lämna ett svar