När gör poängspelarna sina poäng?!

Jag fick en sammanställning från en av alla er läsare som jag tyckte var alldeles för intressant att inte dela med mig av (med läsarens godkännande givetvis). Det är en sammanställning över när poängspelarna i toppen av den västra och södra ettan, samt Visby gör sina poäng. Vid en första anblick kanske det inte säger så mycket, men grottar man ner sig så finns det en hel del intressanta svar att få ut av den:

Gör spelarna sina poäng mot topplagen eller mot de sämre lagen?
Är de en framspelare eller en målgörare?
Hur är formen, på uppgång eller på nedgång?
Är det snackepoäng eller riktiga poäng?

Ja den sista kanske inte man får svar svårt på vitt på, men nog kan man börja undra när man har fler andraassist än förstaassist? För det normala måste vara det omvända med tanke på att det blir fler förstaassist än andraassist under matcherna. Har man då fler andraassist så kanske man varit där och tiggt till sig en eller annan assist av domarna. Här är sammanställningarna!

Södra ettans poängkungar och när de gör sina poäng.
Västra ettans poängkungar och när de gör sina poäng.

Omslagsfoto: Sofie Alexandra Kitteröd

Lämna ett svar