Avslöjar: Toppnamn till topplaget!

Efter att grundserien nu är färdigspelad så kommer det bli en hel del övergångar från vårserielagen till allettanlagen. Och det mest eftertraktade namnet av dem alla kommer nu få en ny klubbadress om uppgifterna till kmhockey.se stämmer. För Forshagas storstjärna, förra säsongens vinnare av poängligan i södra ettan, Linus Skager, ska nu enligt mycket trovärdiga uppgifter ha bestämt sig för att lämna Forshaga till förmån för hårdsatsande Karlskrona. Karlskrona ska ha betalat en rätt bra övergångssumma för Skager och lyckades på så sätt få loss honom till sin egen allt trovärdigare allsvenska satsning. Stämmer uppgifterna så innebär det att Karlskrona är den stora favoriten att spela allsvenskan nästa säsong.

Linus Skager i Kalmars dress. Foto: Sofie Alexandra Kitteröd

Lämna ett svar