Är han Borås spetsforward?

Borås har länge jagat en riktig spetsforward som är tänkt att ersätta Väsbyflyktade Joni Nikko. Och idag kl 14 så har man gått ut med att man äntligen ska presentera vem denna spets är. Det har länge cirkulerat rykten att det är en finsk forward som är på g, och nu har jag fått ett tips om vem det kan vara. Stämmer tipset så är det en riktigt stark värvning, nämligen Kalmars före detta poängspruta Niko Ahoniemi. Niko kommer senast från Polska högstaligalaget STS Sanok, där han gjorde 32 poäng på 38 matcher, men säsongen innan så spelade han alltså i Kalmar där han var en ledande spelare och kom tvåa i interna poängligan med 36 poäng på 41 matcher. Det skulle givetvis var en riktig bomb om dessa uppgifter stämmer och en värvning som skulle ge Borås en riktig offensiv skjuts.

Lämna ett svar