Avslöjar: Amerikan till Kalix!

Silly season är mer eller mindre över och istället kommer fokus mer läggas på kommande träningsmatcher. Men idag så fick jag ett väldigt trovärdigt tips att Kalix kommer ta in en amerikan på try out. Spelaren det gäller är 21-åriga centern Mack Keryluk, som senaste säsongerna spelat i amerikanska NAHL-ligan. Det är ingen toppliga, men en helt ok liga, och i laget Janesville Jets var han bland annat lagkamrat med Karlskronabekantingen Christoffer Lynch. Nu ska han provspela med klubben så får vi se om det innebär att han blir centern som Kalix är på jakt efter.

Edit: Kan också addera mer spännande nyheter på Kalixfronten. Tjecken Marcel Kanara (från Boro/Vetlanda) och Axel Boberg (Strömsbro) är också på try out. Målvaktsbackup blir antagligen egna junioren Tim Svensson. Någon Libor Machan lär det dock inte bli i Kalix denna säsong.

Lämna ett svar