Så dyrt är ditt årskort!

Jag skickade för en dryg vecka sedan ut ett mail till alla klubbar där jag ställde tre frågor: Kostnaden för årskort, hur många som sålts samt om det var fler eller färre än förra säsongen. Svarsfrekvensen har dock varit minst sagt svag, endast fyra klubbar har bemödat sig. Det är givetvis för få för att delge, men istället har jag nu gått igenom samtliga lags hemsidor för att i alla fall få ett pris för säsongskort av olika kategorier. 25 klubbar lyckades jag få fram uppgifter om, och det är minst sagt varierande priser. Det kan också variera priser på grund av hur bra platserna är. Dyrast verkar dock Troja, Kristianstad, Karlskrona och Boden vara. Dyrast sittplats har Kristianstad och Vimmerby. Överlag så har söderlagen och norrlagen lite högre priser, medan östlagen verkar vara billigast.

Årskortspris i kronor.
Är det snedstreck emellan så är det olika kategorier.
*=Pris från säsongen 22/23

Lämna ett svar