Supporterintervjun – Tranås

Vad vore lagen utan oss supportrar? Ingenting skulle jag vilja säga. Vi är de som ger spelarna motivation, vi är de som finansierar verksamheten och vi är de som blöder allra mest för laget i våra hjärtan. Varför då inte låta oss komma till tals? I en serie intervjuer så kommer supportrar från de olika ettanlagen få komma med sina tankar om laget, rivalitet och sina minnen. Kristoffer Palmér har spelat hockey i Tranås som barn och är fast i klubben sedan dess.

Kan du börja med att presentera dig för oss!

– Mitt namn är Kristoffer och är 29 år och bor i Tranås, är en stor supporter till Tranås aif, och jag har varit på nästan alla matcher sen jag var 4-5 år. Jag har även spelar hockey i många år i Tranås.

Hur länge har du hållit på ditt lag och hur började det?

– Allt börja med att jag själv spelade hockey som liten, man började gå på matcherna, och sen blev man fast, och nu går man på nästan alla matcher

Kristoffer Palmérs profilbild.

Hur mycket hardcore är du?

– Svårt att svara på men jag går på alla hemmamatcher. Jag har även åkt på många bortamatcher, även om det har blivit lite sämre med det på senaste, men då köper jag alltid matcherna och ser på dom, men ska åka på mer matcher borta denna säsongen

Vilken är den roligaste resan du varit på?

– Den roligaste resan är svårt för det finns så många, men Vimmerby borta när det var 4-5 bussar från Tranås, med härlig stämning på läktarna och en vinst såklart både på isen och läktaren.

Vad är ditt bästa supporterminne?

– Bästa minnet är nog säsongen 2018-1019, hela säsongen och avslutade med kvalserien. Även om vi inte gick upp så var hela den säsongen sjukt rolig och vi fick se mitt lag spela hockey som jag aldrig har sett innan, så det är det bästa minnet.

Vad gör ditt lag så speciellt?

– Skulle nog säga supporterna gör Tranås så speciellt. Det är alltid bra drag på hemmamatcherna och bortamatcherna och att dom alltid ställer upp och stöttar laget i både dom bra och dåliga stunderna

Vilka ser du som era stora rivaler och varför?

– Vimmerby skulle jag säga kommer alltid vara stora rivaler, det har alltid varit härliga matcher mot dom både på isen och på läktaren. Men jag får kanske säga Mjölby nu när Vimmerby inte spelar i samma serie

Vad säger du om årets lagbygge?

– Jag tycker laget ser intressant och spännande ut, även om vi har tappat 3-4 spelare som har varit viktiga för oss senaste säsongerna, så tycker jag det ser bra ut. Det saknas kanske lite spets framåt just nu, men jag hoppas det kommer in 1-2 spelare till snart.

Hur långt kommer ni att gå i år?

– Jag sticker ut och säger att Tranås går till kvalserien, haha! Nej men allettan och sen hoppas jag dom kan ta sig så långt som möjligt, men det finns många bra lag i ettan i år tycker jag

Vilka kommer slåss med er när det summeras?

– Får jag drömma lite så säger jag i kvalserien kommer Tranås få möta Mariestad, Hudiksvall, KHK , Troja och Väsby.

Du är aktiv på hockeyettansupportrar, vad tycker du om gruppen?

– Jag gillar gruppen väldigt mycket, det är både bra och roligt att det finns en grupp för hockeyettan.

Vad vill du se mer av på kmhockey.se?

– Oj, svårt att säga, men jag tycker sidan är bra som den är just nu, men kanske mer om Tranås då.

Lämna ett svar