Hur bra stöttar din kommun din förening? Del 3

Det har gått ett tag sedan jag kunde uppdatera min lista över vilka förutsättningar kommunerna ger sin ettanförening, men nu börjar kommunala tjänstemännen komma tillbaka från semestern vilket gör att jag fått tre kommuner ytterligare att redovisa. Det är dels Mörrum som går lite emot trenden med att det är billigt för söderlag, Lindlöven som kommer billigast undan av vanligtvis dyra västkommuner och Huddinge som stryker under trenden av att östlagen kommer billigt undan.

Priserna är kr/timme om inget annat anges.

Här är topp 9 i höga kostnader från tidigare. Som ni kan se så är det västlagen som är dyrast, följt av norrlagen.

Här är de åtta lag som kommer billigast undan, alla söderlag har billig hyra, och även östlagen ligger bra till.

Lämna ett svar