Supporterintervjun – Linden

Vad vore lagen utan oss supportrar? Ingenting skulle jag vilja säga. Vi är de som ger spelarna motivation, vi är de som finansierar verksamheten och vi är de som blöder allra mest för laget i våra hjärtan. Varför då inte låta oss komma till tals? I en serie intervjuer så kommer supportrar från de olika ettanlagen få komma med sina tankar om laget, rivalitet och sina minnen. Felix Larsson är supporter till Eskilstunalaget Linden hockey som följt laget ända sedan tiden i tvåan.

Kan du börja med att presentera dig för oss! (Vem är du, vad jobbar du med osv)

– Tja, mitt namn är då Felix Larsson, supporter till Eskilstunas stolthet Linden Hockey.

Hur länge har du hållit på ditt lag och hur började det?

– Oj, har väl alltid haft koll på Linden på så sätt, men det är väl från säsongen innan och den säsongen vi tog klivet upp från division 2 som man började åka på matcher ständigt.

Lindens supporterfölje på plats!

Hur mycket hardcore är du?

– ”Hardcore” vet jag inte om jag är, eller hur man räknas som ”hardcore”? Men jag har säsongskort och åker på alla hemmamatcher (träning och seriematcher) och försöker även åka på så många bortamatcher som möjligt. Vi var även ett par grabbar nere i Kallinge under förra säsongen när vi mötte KRIF borta, och året innan det va vi på plats i Halmstad mot Hammers, så några sjuka bortaresor blir det.

Vilken är den roligaste resan du varit på?

– Får väl ändå säga Halmstad Hammers borta säsongen 21/22. Vi låg i botten och Halmstad var i toppen, men ändå åkte vi ner och sjöng ut Halmstad och fick med oss en pinne hem.

Vad är ditt bästa supporterminne?

– Bästa supporterminne är svårt att komma på, men får väl ändå säga Halmstad borta, eller säsongen när vi gick upp i hockeyettan.

Vad gör ditt lag så speciellt?

– Det som gör Linden speciellt är att det är ett lokalt lag, man känner en del i laget och ledningen samt att det är en förening som är familjär mellan spelare, ledare och supportrar.

Vilka ser du som era stora rivaler och varför?

– Stora rivaler är ändå Åker/Strängnäs skulle jag säga, men det är lite svårt att se dom som rivaler senaste åren, så får väl säga Nyköping på den frågan.

Vad säger du om årets lagbygge?

– Årets lagbygge är intressant. Vi har en ny, erfaren tränare med fina meriter och ett väldigt ungt lag, men också många trotjänare kvar.

Hur långt kommer ni att gå i år?

– Man hoppas ju att vi går långt, men det blir en tuff serie denna säsong. Realistiskt sett så tror jag vi kommer kriga i de nedre regionerna av tabellen.

Vilka kommer slåss med er när det summeras?

– Enköping och Segeltorp är två lag vi bör hålla bakom oss under året, sen är det ganska öppet. Men jag tror Väsby-hamburgare, eller vad dom nu vill heta, blir favoriter.

Du är aktiv på hockeyettansupportrar, vad tycker du om gruppen?

– En grupp där det blandas och ges, jag kan faktiskt gilla hetsen som sker i gruppen ibland. 

Vad vill du se mer av på kmhockey.se?

– Oj, inget bra svar där.

Lämna ett svar