Här är spelarna som kommer släppas!

Juli går mot sitt slut och det är dags för spelarna att återsamlas efter att ha haft egenträning under juli månad. Därmed så kommer också de så kallade a-kassepelarna att vara tvungna att sluta stämpla, och istället får de lön från klubben. Det innebär att de nu kan offentliggöras, och det kommer därför bli en hel del spelarnyheter de kommande dagarna. Det har redan börjat märkas av: Linus Lööf och Marcus Björk har offentliggjorts av Karlskrona till exempel, men det kommer mera. Här är spelarna som väntar på att släppas.

Boden

Bröderna Joel och Max Wahlgren, forwardsen som förra säsongen etta och fyra i interna poängligan har förlängt. Även offensivstarke backen Isac Pantzare ska vara klar, på hyra från Tingsryd. Dock så surras det rykten om att Kalmar blandat sig i.

Joel Wahlgren, en av tvillingbröderna Boden som nu kommer bli offentliga. Foto: Oliver Åström, Kalix

Huddinge

Här är jag inte 100 säker, men det ryktas om att Tegs forward André Nordstrand ska vara klar.

Hudiksvall

Skicklige centern Christoffer Jansson, som varit tongivande i laget i flera år, ska vara klar. Även tvåvägscentern Marcus Linderborgs förlängning kommer offentliggöras de närmaste dagarna.

#8 Jesper Solomon Frisell var på väg bort men ångrade sig. Foto: HJalland i fokus

Karlskrona

Karlskrona har som sagt var redan släppt ett par, men ska även släppa backarna Jesper Solomon Frisell och Gustav Berglund, två av deras starkare kort på backsidan. Även centern Philip Norberg Aspnäs slutar stämpla och ansluter vid återsamlingen.

Skövde

Skövde har två spelare de inte släppt. Poängtvåan Emil Smedberg och unge Oscar Johnsson, som dock är skadad och kanske därför släpps först senare.

Emil Smedberg sägs vara bättre tränad än någonsin. Foto: Sofie Alexandra Kitteröd

Troja

Troja har klart med Mattias ”Fete Persson”, den poängstarke forwarden som blev supporterspelaren.

Väsby

Till sist så kommer Väsby släppa sitt sista kort, toppbacken Linus Rotbakken.

Lämna ett svar