Crus Rydberg ÄR klar för Karlskrona!

Det har varit i cirkulation ett tag nu att Kalmars ratade Victor Crus Rydberg ska vara klar för Karlskrona, men nu kan jag definitivt bekräfta att det är så. Det var en läsare som gjorde mig uppmärksam på att går man in på spelare på Karlskrona hemsida så kan man se detta:

Det har varit i cirkulation ett tag nu att Kalmars ratade Victor Crus Rydberg ska vara klar för Karlskrona, men nu kan jag definitivt bekräfta att det är så. Det var en läsare som gjorde mig uppmärksam på att går man in på spelare på Karlskrona hemsida så kan man se detta:


Han är med andra ord redan med på rostern utan att man själva gått ut med det ens. En kul detalj och en spoiler jag inte kunde låta bli att delge er!

EDIT! Det går tydligen med lite hackerkunskaper att fejka detta, så det går inte att utesluta, även om det förefaller osannolikt.

Lämna ett svar