TUNGA värvningar?

Jag har fått ett par tips om övergångar från förstagångstipsare som jag inte vet om det ligger någon sanning i, men som är alldeles för spännande för att inte dela med mig av. Detta då båda måste betraktas som riktigt tunga OM de blir av (vilket jag alltså inte vet i och med att jag inte kan bedöma trovärdigheten).

Det första tipset gäller Halmstads stora stjärna, hela ettans kanske enskilt mest betydelsefulla spelare för sitt lag, Robin Dahse. Enligt tipsaren så kommer han efter sommaren presenteras för Troja, en ruggigt tung värvning om så blir fallet!

Den andra värvningen gäller en före detta Nybrospelare, nämligen Pelle Hedlund. Den allsvenskt meriterade Hedlund har skrivit på för att spela fotboll för Åmålsklubben IF Viken. Och som tipsaren skriver: ”Då är det väl inte helt ologiskt om det blir spel i Forshaga säsongen som kommer.”

Nu får vi avvakta och se om det ligger något i tipsen!

Lämna ett svar