Pudel, men nu vet jag!

Det är bara att erkänna att det var fel att lita på min uppgiftslämnare som tipsade mig om att det var Christoffer Thörngren som var Vimmerbys publikens lirare. Men det kom från en normalt mycket pålitlig person, kanske också han blev dragen vid näsan denna gång?

Men nu VET jag i alla fall vem publikens lirare är. För när Vimmerby hockey har postat pushar för honom, så har man gjort det med dolda ledtrådar som är luriga men inte omöjliga. Jag har tittat på bilderna och kan nu konstatera att det är ett och samma namn som dolt sig i båda bilderna. Se dessa:

Som ni ser är det samma bild med en skillnad: Sargreklamen! Och kastar man om bokstäverna i båda, så blir det ett och samma namn, nämligen Oskar Lindgren. Det är med andra ord han som är publikens lirare!

Lämna ett svar