Kmhockey.se avslöjar: Fd SHL-spelare blir Vimmerbys supporterspelare!

Vimmerby har just nu en insamling bland sina supporters för att få in pengar till en riktig spetsvärvning. Jag spånade i Mjörnbergs trashtalk att det kunde vara Johannes Salomonsson, men det kommer inte bli han. För efter uppgifter från en mycket trovärdig källa så kan jag nu avslöja att det är en annan spelare med mångårig SHL-erfarenhet som är på Vimmerbys radar. Det är nämligen Christoffer Törngren som blir spetsen som kommer in om samlingen når det uppsatta målet på 70000 kronor. Christoffer är faktiskt fostrad i Vimmerby, men har sedan han lämnade klubben som junior bland annat 319 SHL-matcher (99 poäng) med HV71 under bältet. Det är med andra ord en riktig bomb som är på väg till ett redan väldigt intressant Vimmerby!

Lämna ett svar