Teg hoppar (troligen) inte av ettan

På diverse sociala medier så sprids det just nu uppgifter om att Teg är på väg att dra sig ur ettan. Något som skulle kunna få långtgående konsekvenser med tanke på att lagen som står på tur att ersätta också saknar ekonomiska muskler. Hela seriesystemet skulle alltså kunna krackelera. Kmhockey.se fick tag i Tegs ordförande Fritz Sprung för att höra hur det ligger till, och det visar sig att han tror på fortsatta spela i ettan.

– Vår plan är att spela vidare, men det är inte riktigt bestämt ännu. Vi har ett tufft läge som många små föreningar, speciellt efter Coviden har det varit tufft. Men vår plan är att hitta en lösning. Vi jobbar med en finansiär som vill att vi fortsätter. Nu verkar det finnas folk som vill stöta in stålarna som behövs. Så skulle jag sätta pengar just nu så skulle det vara på att vi spelar vidare. Regionen behöver ha ett lag i ettan och Björklöven behöver ha ett lag att sätta spelare i med.  

Lämna ett svar