Blir han Tranås nye tränare?

Då är säsongen spelad och det är dags för nästa säsong, nämligen silly season. Förra silly season kunde jag avslöja många av de stora övergångarna i förväg, och det är givetvis mitt mål också denna. Med start idag, för nu kan jag avslöja en liten bomb som är på gång. Det är sedan länge känt att Tranås finske tränare Arto Miettinen lämnar klubben och sedan dess så har Tranås jagat en ersättare. Nu säger ett rykte, från en trovärdig källa, att Tranås har långt gångna förhandlingar med Vimmerbybekantingen Phil Horsky. Phil hade stora framgångar med Vimmerby under tre säsonger, 2018-2021, innan han lämnade för Vita Hästens J20. Senaste säsongen tränade han dock Italienska Pustertal, men nu kan det alltså om ryktet stämmer bli en återkomst till hockeyettan och Sverige igen för Österrikaren.

Lämna ett svar