Eftersläntrarna, ett uppsamlingsheat

Då vissa klubbar är väldigt sega med att kommunicera ut nyförvärv så var det några värvningar som gjordes under deadline day som inte hunnit upp på eliteprospects innan jag sammanställde övergångarna. Därför så kör vi nu ett uppsamlingsheat och presenterar övergångarna som nu kommit ut i offentlighetens ljus.

Som jag skrev om i mitt förra inlägg så var Dick Axelsson och Victor Andersson klara för Väsby även om de inte släppte det förrän igår. Det är två spelare som om de bara har den rätta inställningen givetvis är klasspelare på nivån. Men saknar de den där yppersta viljan så är ettan för tuff för att kunna komma in och dominera, det går inte att gå in med 90% inställning bara ens för så skickliga spelare. Väsby släppte också Linus Hedlund till Sollentunas J20.

Piteå förstärkte laget med ännu mer offensiv spets då man snodde Vännäs succéman Anton Holmberg. Anton, som Vännäs hämtade från Burträsk i tvåan, hann med att göra fyra matcher och sju poäng för laget, och var en starkt bidragande orsak till att laget lyfte från sin jumboplats.

Lindlöven gjorde en Visby och värvade in en storspelare som egentligen lagt av när man värvade in Niklas Lihagen. Niklas är 39 år och har bara spelat två matcher på fyra säsonger, men ska enligt uppgift vara i bra form.

En sista värvning som tillkommit är att Tyresö/Hanviken värvat en klasscenter i David Karlström. David inledde säsongen i T/H men har varit på utflykt till både Odense i Danmark och Kitzbüheler i Österrike innan han nu alltså återvänder till klubben.

Till sist har vi ännu ett tapp hos Vännäs. Det är backen Lukas Cassel som lämnar klubben för Karlskogas J20-lag.

Lämna ett svar