Inför: Vimmerby HC – Eskilstuna Linden | Omgång 4 – Ettan Södra Vår

Foto: Fotograf Erik Kruse

Vimmerby- Vimmerby hemmabesegrade Segeltorp senast med 6-1 och kommer imorgon få besök av Linden. Målet för Vimmerby är givetvis att ta tre nya poäng. Det kommer bli en tajt match där båda lagen inlett vårettanspelet starkt och där båda vill fortsätta ta poäng. Vid seger hemma mot Eskilstuna Linden kommer Vimmerby HC passer förbi just nu serieledande Linden med 10 poäng, men det gäller för Vimmerby att inte underskatta Eskilstuna som kan ha möjlighet att rycka ifrån och närma sig kvartsfinalplatsen vid seger.

Eskilstuna- Eskilstunaklubben kan fortsätta sin fina form. Linden, som har haft det tufft att ta poäng tidigare säsonger, fick kvala sig kvar i ettan förra säsongen, även om lyckades kvala sig kvar till slut. Linden har även haft det lite svajigt innan jul i serien, men nu har klubben växlat upp nivån och tagit tre raka vinster. Tränaren Nico Surenkin har gjort en otroligt fint arbete med att vända klubbens dåliga trend, men det kommer dock bli farligt om man underskattar Vimmerby.

Vimmerby HC – Eskilstuna Linden
08/01/2022, 16:00
Vimmerby Ishall

Lämna ett svar