Avhoppade tränaren till Kalix

På Kalix facebooksida så kan man just nu läsa detta som första nyhet:

Kmhockey.se kan nu avslöja vad det är för nyhet: Det är ingen mindre än stortränaren Janne Karlsson som kommer presenteras. Janne har två säsonger som huvudansvarig för Växjö i elitserien och har också tränat deras J20 lag med bland annat två SM-guld som facit. Den 31:a maj så presenterades han som ny assisterande tränare för Kiruna AIF, men för drygt två veckor sedan så aviserade klubben att han skulle hoppa av uppdraget. Nu har alltså kmhockey.se helt säkra uppgifter på att det alltså blir Kalix som istället får dra nytta av hans tjänster. En minst sagt spektakulär värvning, som säkert kan sticka en del folk i ögonen med tanke på det nyligen avbrutna kontraktet och att Kalix gått ut med och kritiserat Boden för att devärvat spelare från dem.

Lämna ett svar