Uppgifter: Arto Miettinen ny tränare för Tranås

Tranås hade stora förväntningar ställda på sig inför den gångna säsongen, men lyckades inte alls leva upp till dom. Den nytillträdde tränaren Niklas Högberg fick skulden för detta och fick också sparken i slutet av säsongen. Nu har det länge spekulerats kring vem som ska bli ny tränare i Tranås, man har bland annat kunnat läsa att Vimmerbys framgångsrike tränare Phil Horsky skulle vara ett efterfrågat namn bland Tranåsfansen. Men nu kan kmhockey.se efter uppgifter från flera trovärdiga källor avslöja att det är Arto Miettinen som får uppdraget att lotsa Tranås mot allsvenska kvalserien. Det blir Artos första uppdrag som huvudtränare för ett a-lag, men han har fin rutin som assisterande tränare i bland annat allsvenskan med KHK. Senast kommer han dock från ett uppdrag som tränare för Malmös juniorlag. Det är också därför (enligt uppgiftslämnarna) det dröjer med beskedet om att det är han som ska ta över Tranås, hans kontrakt har nämligen inte gått ut ännu.

Lämna ett svar