Tranås förstärker!

Tranås var topptippat av många inför säsongen men har än så länge inte infriat förväntningarna. Nu så har klubben enligt trovärdiga uppgifter bestämt sig för att förstärka laget för att ge tränare Högberg mer verktyg att lyfta laget med. Enligt källor så har man nu gjort klar med den finländske forwarden Nicklas Nousiainen. 22-åringen kommer senast från den finska mestisklubben Ketterä och har också spelat i det finska J20-landslaget. Nousiainen har redan tränat två veckor med laget och lär kunna spela redan någon av de kommande matcherna.

Men det är inte säkert att att det stannar där. En kanske ännu vassare värvning är nämligen på väg in: Den före detta skyttekungen Anton Blomberg ska enligt samma källor också ha ledsnat på att spela i en fjärdelina i allsvenska Västervik och vill nu hitta en ny omgivning. Tranås sportchef Stefan Fransson gör nu allt för att det han ska välja just Tranås, klubben som Blomberg slog igenom i säsongen 18/19 med 19 mål och 21 assists. Här är det dock inte helt spikat att det blir en återkomst då det är flera klubbar som är med och vill knyta till sig den målfarlige 25-åringen.

Lämna ett svar