Västra ettan dream team spelvecka 2

Då är det dags för veckans dream team. Denna vecka tycker vi följande spelare är de mest framstående.

Målvakt

Oskar Malm, Dalen (1)

Tabellettan HC Dalen har ännu inte förlorat och på sex matcher har man bara släppt in tio mål. De senaste två matcherna har Oskar Malm spikat igen totalt och räddade samtliga 34 skott i bortamatchen mot Lindlöven och samtliga 24 skott i hemmamatchen mot Grums.

Backar

Adam Thilander, Skövde (1)

Skövde har likt HC Dalen inlett säsongen bra. Lagets viktigaste spelare Adam Thilander gjorde en passningspoäng i bortasegern mot Forshaga och ett mål i hemmasegern mot Lindlöven.

Jakob Stridsberg, Dalen (2)

Dalens Jakob Stridsberg är med i vårt dream team för andra veckan i rad. Stridsberg har under veckan fortsatt sitt starka defensiva spel och där hans plus-minus visar plus tre. Totalt har Stridsberg varit inne på nio mål framåt och noll mål bakåt på de inledande sex matcherna.

Center

Christopher Norlin , Eskilstuna Linden (1)

Eskilstuna Linden vann en och förlorade en match under veckan. I segermatchen mot Malung gjorde centern Christopher Norlin två mål och en assist och i uddamålsförlusten mot Köping gjorde samma Norlin ytterligare två mål.

Yttrar

Markus Persson, Borlänge (1)

Hockeyettans vassaste forward har vaknat efter förkylningsfrånvaron. Persson gjorde under 6-1 segern mot Grums hela fyra mål och i toppmötet mot Mariestad gjorde han ett mål och två assists.

Jacob Thor, Borlänge (1)

Borlänge speedkula Jacob Thor gjorde har likt kedjekamraten Markus Persson haft en bra vecka. I onsdagens omgång mot Grums gjorde Arvikaprodukten fyra assists och i matchen mot Mariestad gjorde Jakob tre mål och en assist.

Lämna ett svar