Halmstad på jakt efter jättevärvning

Enligt uppgifter till kmhockey.se så för Halmstad just nu diskussioner med en spelare som skulle bli en av de största värvningarna på hockeyettannivå på många, många år. Den före detta landslagsspelaren och svenska mästaren Alexander Johansson har nämligen byggt hus i Halmstad och står just nu utan kontrakt och det har öppnat upp för Halmstad att kanske kunna få in den namnkunnige smålänningen i laget. Alexander blev svensk mästare i Växjö säsongen 14/15 och har också varit lagkapten i Färjestad bland annat. Efter sju SHL-säsonger så vände han inför förra säsongen utomlands och spelade för tyska Grizzlys Wolfsburg. Men nu står han som sagt var utan kontrakt och med tanke på att han fyller 32 i slutet av året så närmar han sig kanske slutet på karriären. Halmstad hoppas därför lyckas med konststycket att knyta till sig den tidigare landslagsspelaren med en plan också för hans framtid efter ishockeyn. Hur ömsesidigt intresset är hos Alexander Johansson är för den södra allettanvinnaren är dock oklart.

Lämna ett svar