Pålholm till Vimmerby

Vimmerby Hockey har gjort klart med forwarden Max Pålholm från Boden. Pålholm gjorde den gångna säsongen 9 mål och 21 assists på 41 matcher.

– Det ska bli jättekul att komma ned till Vimmerby. Det är en klubb som högt etablerad i hockeyettan, och på väg framåt, och den resan vill jag var med på, säger Max Pålholm i ett pressmeddelande.

– Jag ser mig själv som en offensiv spelare som gärna utmanar och som gillar att hålla i puck och skapa ytor för mina medspelare. Jag har haft två bra säsonger i Boden och får ta med mig det och bygga vidare på inför spel i den södra serien, säger han vidare. 

Sportchefen Morgan Persson kommenterar nyförvärvet i klubbens pressutskick.

– Det är en offensivt skicklig spelare, som spelar med mycket energi och som vi tror kan få en stark utveckling här och kan bidra mycket till vårt offensiva spel. Det har varit en ganska snabb process med Max och hans agent, där vi genast talade samma språk så att säga. Max har höga ambitioner med sin hockey och vill framåt i karriären, och det är sådana spelare vi vill ha i Vimmerby, säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson i klubbens pressmeddelande.

Lämna ett svar