Premiär!

Så var det då dags för premiär av KM-hockey, bloggen som fokuserar på hockeyettan i allmänhet och den västra ettan i synnerhet. Vi som skriver på sidan heter Krister Holm och Mats Tjernström, och vi har följt hockeyettan slaviskt under många år och har också mångårig erfarenhet av skrivande på olika sajter.

Men nu har vi bestämt oss för att slå våra påsar ihop för att göra en riktigt bra sajt om Hockeyettan med fokus på den västra ettan som vi har allra bäst koll på. Det blir avslöjanden, reportage, intervjuer, krönikor, listor med mera. Allt för att höja intresset för Sveriges roligaste serie: hockeyettan.

Vi hoppas att ni kommer att gilla det vi skriver, och har ni önskemål om saker ni vill att vi ska ta upp är det bara att maila oss, våra mailadresser finns under kontaktfliken.

Nu kör vi!

Lämna ett svar