Så slutar streckstriden i västra!

Igår redde jag ut streckstriden i den södra ettan, men den kom på skam direkt då Krif skrällde och vann mot Kristianstad. Samtidigt så behåller artikeln sin relevans, för den visar att nu måste Troja skrälla i en match för att åter vara med i racet. Idag så hamnar fokus på den västra ettan där det är tre lag inblandade i streckstriden, men bara två platser att slåss om. Samtliga tre lag har Skövde kvar att möta, men har i övrigt klara av topplagen. Det innebär att de inbördes mötena som är kvar kommer bli otroligt viktiga!

Vi börjar med att kika på tabellen!

Lindlövens matcher:

Lindlöven-Forshaga 4-2
Dalen-Lindlöven 2-4
Lindlöven-Mjölby 4-1
Falun-Lindlöven 1-5
Lindlöven-Skövde 1-3

Har poäng: 23
Tar poäng: 12 poäng
Slutar på 35 poäng

Dalens matcher:

Dalen-Lindlöven 2-4
Dalen-Surahammar 4-2
Skövde-Dalen 3-1
Dalen-Falun 4-1

Har poäng: 23
Tar poäng: 6
Slutar på 29 poäng

Forshagas matcher:

Lindlöven-Forshaga 4-2
Forshaga-Skövde 1-4
Forshaga-Borlänge 5-2
Mjölby-Forshaga 2-5
Forshaga-Surahammar 4-2

Har poäng: 18 poäng
Tar poäng; 9
Slutar på 27 poäng

Med andra ord: Som det ser ut nu så blir det Dalen och Lindlöven som går till allettan, ska Forshaga ändra på det så bör de vinna mot Lindlöven imorgon, det är den mest realistiska bonuspoängen de kan ta!

Omslagsfoto: Hampus Gliving, Nybro

Lämna ett svar