Allsvensk center till Lindlöven?

Idag har jag fått väldigt intressanta uppgifter om Lindlövens lagbygge. Det är dock från en förstagångstipsare, så jag vågar tyvärr inte uttala mig om hur troliga uppgifterna, men jag har gjort lite research och det kan nog ligga sanning i uppgifterna. Det är två spelare som ryktas vara klara för klubben, och det är två starka pjäser dessutom. Den ena är en förlängning med Tobias Sjökvist, en av deras starkaste pjäser från säsongens om gick. Det andra är en riktigt stark värvning från allsvenskan, nämligen Oliver Arle Östergren, Almtunacentern som tidigare spelat i ettan med lag som Kalmar och Kumla. I Kumla stod han för hela 52 poäng för tre säsonger sedan, förra säsongen noterades han för 8 poäng på 35 matcher i Almtuna. Skulle värvningen bli en realitet så får det nog ändå betraktas som en liten bomb och skulle visa att Lindlöven tänker bli att räkna med också i vinter!

Lämna ett svar