Februariövergångar

Nu börjar deadline day närma sig, det är exakt en vecka kvar, och det börjar märkas mer och mer aktivitet på sillymarknaden för hockeyettanlagen. I detta inlägg tänkte jag lista det som hänt på sillyfronten så här långt i februari (ej korttidslån).

1/2 Segeltorp plockar in nyttige energispelaren och forwarden Felix Carenfelt från Nacka. Just en sån gnuggare laget behöver för att slippa kvala.

2/2 Piteå långtidslånar målvakten Marcus Nygren från Modo då ordinarie målvakten John Vestermark kapat av fingret. Marcus har stått nio matcher i allsvenskan för Modo i år, men fick tugga knopp första matchen i helgen då Johannes Sundström fick stå. I den andra matchen fick han dock chansen, och då släppte han fem i förlustmatchen mot Lindlöven. Kanske inte den drömöppning på tiden i Piteå han hoppats på.

2/2 Tranås floppfinne Joonas Laarinmaa skriver på för Jesenice i polska ligan.

2/2 Tranås plockar in storebror till Chong Min Lee, Chong Hyun Lee. Han har ett fint CV med många landskamper, men har inte spelat på två år.

3/2 Skövde släpper en av sina poängstarkaste spelare de senaste säsongerna, David Lundmark, på lån resten av säsongen till tvåanlaget Grästorp.

4/2 Attitydspelare Christian Olsson får lämna Tyresö/Hanviken, ny klubbadress blir Haninge Anchors.

4/2 Skridskostarke Felix Wermelin lämnar Dalen för att få större roll. Ny klubbadress blir treanlaget Skillingaryd.

6/2 Väsby släpper marginalspelaren i deras trupp Vladimir Chetverikov till Wings.

7/2 Karlskrona släpper februari månads största bomb så här långt när de tillkännager att de plockar in Viktor Kokman från norska Storhamar. Viktor med flera fina allsvenska säsonger i ryggen är den spets på målvaktssidan som ska lyfta laget till nya nivåer.

7/2 Nyköping får in en fin förstärkning i form av Albin Kedbrant. Allroundcentern lämnar Nybro och kommer bli en bra tillgång för allettan norra-laget.

8/2 Forshaga fortsätter plocka tillbaka gamla spelare. Denna gång är det Jakob Ringsby som plockas tillbaka från Avesta. Ringsby gjorde fina 21 poäng på 23 matcher förra säsongen i Forshagatröjan och är en bra förstärkning.

8/2 Ivan Björkly Nordström lämnar Tyringe för Sölvesborg, vistelsen i Tyringe blev mindre än en månad innan han återvände till tvåanklubben.

8/2 Emil Tikka blir Segeltorps andra värvning. Emil kommer från Tumba där han svarat för 27 poäng på 25 tvåanmatcher under säsongen.

Lämna ett svar