Årssammanfattning

Årets sista inlägg blir ett viktigt sådant. Det blir en sammanfattning av kmhockey:s år, men också en nyårsönskning som kan bli avgörande för kmhockey.ses framtid. Häng på!

Under året så har kmhockey publicerat 355 inlägg, eller i stort sett ett inlägg per dag. Vi har avslöjat många av de stora övergångarna, vi har analyserat matcher, rankat spelare, skrivit krönikor och mycket mer. Sammanlagt är det en bra bit över 1000 timmar nedlagda för att ge er läsare (förhoppningsvis) läsvärda artiklar om hockeyettan. Jag gör det inte för att bli rik, jag gör det för att jag vill lyfta intresset för hockeyettan, en liga som ofta hamnar i en mediaskugga som den inte är värd. Jag tror också att jag lyckats, sammanlagt under året har nästa en miljon besökare varit inne och läst, så det finns absolut ett intresse för serien och ett hål att fylla.

Jag har under året inte bett om ett enda öre för jobbet jag lagt ner. Men nu måste jag. Alla timmar jag suttit under året har tyvärr gett mig en dålig rygg. Ju längre in på säsongen det gått desto mer smärtor har jag fått. Mycket av felet beror på att jag sitter på en dålig kontorsstol. (se bild)

Nu har jag en dröm om att skaffa en riktigt bra stol som förhoppningsvis kan göra att det blir lättare att sitta alla långa timmar framför tangentbordet. Jag har kollat runt och den bästa stolen som finns är en stol från Secretlab. Men den är riktigt dyr. Mycket dyrare än vad jag har råd med. Därför tänkte jag ge er läsare chansen att få hjälpa mig. Jag brukar inte be om pengar, men har ni någon gång uppskattat det jag skrivit så vore jag ytterst tacksam om ni ville visa det genom att swisha mig en slant. Den behöver inte vara stor, med tanke på hur många som läser så borde det gå att få ihop pengar nog ändå, men varje lite krona tas tacksamt emot. För utan stol vet jag inte om jag kommer kunna fortsätta, absolut inte i samma omfattning i alla fall…

Till sist: Ett riktigt gott nytt år alla hockeyettanfans och hoppas alla era önskningar slår in!

Mitt swishnummer: 073-5056131

Lämna ett svar