Visbys värvningsbomb!

Enligt insatt källa så är Visby väldigt nära att göra en riktigt värvningsbomb. Den före detta Färjestadsspelaren, numer AHL-spelaren, Fabian Zetterlund är nämligen nära att komma överens om att spela för ö-laget. Den unga (21) och ytterst talangfulla rightaren har redan gjort 65 matcher SHL-matcher för Färjestad (11 poäng) och 46 matcher i AHL för Binghampton Devils (19 poäng) och skulle vara en enorm förstärkning i Visbys jakt på en allettanplats i den vässade östra ettan. Om det blir av så gäller det som lån fram till spelet i Nordamerika drar igång igen. Orsaken till att Fabian skulle välja att spela i ettan istället för i någon av de allsvenska klubbarna som jagar honom är att några av hans bästa vänner från tiden i Färjestads juniorer, Mikael Hedlund, Herman Johansson och Filip Lindblad, redan spelar i Visby.

Lämna ett svar