Om kmhockey

Välkomna till kmhockey.se! Km står för Krister och Mats, det är vi två som är skribenter på sidan. Krister heter Holm i efternamn och är sedan många år skribent på Mariestad Bois hemsida, men han har också drivit bloggen kh-onside.se där han bloggat om Hockeyettan under det senaste året.
Mats efternamn är Tjernström och han är från Borlänge i Dalarna. Han har genom åren varit aktiv i Borlänge HF, Mjölby HC och Haninge Anchors. Under säsongen 2019-2020 var Mats kommunikatör åt ligaorganisationen Hockeyettan. Han har även skrivit åt bland annat Corren, Östgötatidningen och Dalarnas Tidningar.

Vi har också fått ett nytillskott till sidan. Christoffer Bennemyr jobbar som journalist när han inte hängivet följer Skövde IK som han också är skribent för. Tidigare också skribent för Hockeyettan.

På denna sida är det tänkt att vi ska blogga om det som vi tycker är roligast, nämligen Hockeyettan, och speciellt kommer vi fokusera på Hockeyettan västra som vi kan allra bäst. Men det blir också texter om de andra hockeyettanserierna när andan faller på. Har ni förslag på vad ni vill läsa om är ni välkomna att maila oss på krister(a)kmhockey.se eller mats(a)kmhockey.se…. Nu kör vi!